Blog

Home  /  Nieuws   /  Evites voor volwassenen: NEO Ballet Barre workouts!
Evites_neobarremoderndanceworkout

Evites voor volwassenen: NEO Ballet Barre workouts!

Binnenkort lanceren wij onze website Evites.nl, waarin je onze nieuwe lessen kunt vinden voor jongeren en volwassenen vanaf 21 jaar!

Bij alles wat we bij Evites dansschool doen, combineren we plezier en leren. Bij Evites zijn we ons voortdurend bewust van het effect dat dansen heeft op zowel de lichamelijke als mentale gesteldheid en is onze missie  om onze  naast het fijn bewegen en plezier maken, je kennis te laten maken met een heel individuele wereld kennen waarin beleving, expressie en (persoonlijke) groei, centraal staan.

Omdat we de laatste jaren hebben gemerkt dat er bij volwassen dansliefhebbers de behoefte is om zowel danstechnieken aan te leren als te werken aan kracht en souplesse, hebben we besloten om het concept NEO Ballet Barre te introduceren in Rotterdam. Hiermee creëren we de mogelijkheid om iedereen, ervaren of onervaren in dans, op een toegankelijke manier kennis te laten maken met een sport die gebaseerd is op danstechnieken. Ter ondersteuning van deze workouts bieden wij ook pure klassiek ballet lessen voor volwassenen. Met Evites streven we ernaar om NEO Ballet Barre workouts meer bekendheid te geven en binnen een aantal jaar zodanig op de kaart te zetten dat het een begrip wordt in de sport- en danswereld.

Meer informatie

  • Meer informatie over de lessen vind je in onze folder. Download onze folder hier
  • Ons voorlopige lesrooster voor de lessen vanaf 21 jaar vind je hier
  • Wil je een proefles volgen? Vul dan dit proeflesformulier in
  • Wil je een abonnement afsluiten voor (één van) onze lessen vanaf 21 jaar? Vul dan dit inschrijfformulier in

Volg ons ook op Facebook en Instagram!