Vrijblijvend een proefles volgen

Home  /  Vrijblijvend een proefles volgen

Bij Evites Ballet & Dansschool is het voor volwassenen mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen binnen het aanbod dat bestaat uit Klassiek Ballet lessen en NEO Ballet Barre Workouts.

Omdat we de laatste jaren hebben gemerkt dat er bij volwassen dansliefhebbers de behoefte is om zowel danstechnieken aan te leren als te werken aan kracht en souplesse, hebben we besloten om het concept NEO Ballet Barre te introduceren in Rotterdam. Hiermee creëren we de mogelijkheid om iedereen, ervaren of onervaren in dans, op een toegankelijke manier kennis te laten maken met een sport die gebaseerd is op danstechnieken. Ter ondersteuning van deze workouts bieden wij ook pure klassiek ballet lessen voor volwassenen. Met Evites streven we ernaar om NEO Ballet Barre workouts meer bekendheid te geven en binnen een aantal jaar zodanig op de kaart te zetten dat het een begrip wordt in de sport- en danswereld.

Inschrijven

Na de proefles kun je je meteen inschrijven, uiteraard wel afhankelijk van de beschikbaarheid in de groep van je voorkeur. Let op, een inschrijving is bindend voor één semester (21 weken). Hieronder vind je ons inschrijfformulier. Na het ontvangen van uw inschrijving, sturen wij u een bevestiging.

Onze abonnementen voor volwassenen zijn flexibel. Ongeacht het abonnement dat je kiest, kun je zelf iedere week je lesdagen bepalen. Daarnaast is het na afwezigheid bij een les mogelijk om gedurende het jaar de les in te halen op een moment naar keuze.

Hieronder vind je ons actuele lesrooster en kun je online (proef)lessen boeken!