Klassiek ballet volwassenen

Home  /  Klassiek ballet volwassenen
klassiekballet_volwassenen_pose

Voor jongeren en volwassenen
vanaf 21 jaar

Deze les is geschikt voor gevorderde dansers en
beginnende of intermediate dansers en wordt aangeboden op
twee niveaus: beginner/intermediate en intermediate/advanced.

Klassiek Ballet lessen (geen workout) worden los aangeboden en in combinatie met NEO Ballet Barre Workout. In de klassieke lessen wordt de originele opbouw van de les aangehouden, volgens de Vaganova methode en hedendaagse methode. Deze zijn gericht op het verkrijgen van lichaamscontrole, uitstraling, elegantie en lenigheid.  Aan de barre worden vooral de voet- kuit- en beenspieren getraind om blessures te voorkomen. Hierna volgen in de zaal, los van de barre, snelle en langzame combinaties, met de namen allégro, adagio en diagonaal. Ook hier wordt aandacht besteed aan souplesse, balans en elegantie.

Combinatietraining

Wij raden een combinatie van twee lessen achter elkaar aan, waarbij NEO Ballet Barre Workout als eerste les gevolgd wordt en klassiek ballet als tweede les. Hierdoor kunnen technieken sneller op de juiste manier worden toegepast en zal er eerder lichamelijke progressie zichtbaar zijn.

Is deze les geschikt voor mij?

Deze les is geschikt voor gevorderde dansers en beginnende of intermediate dansers en wordt aangeboden op twee niveaus: beginner/intermediate en intermediate/advanced.

Hieronder vind je ons actuele lesrooster en kun je online (proef)lessen boeken!