Proefles aanvragen

Home  /  Proefles aanvragen

Evites Ballet & Dansschool organiseert regelmatig, onder andere voor de start van elk nieuw dansseizoen of aan het eind van het lopende seizoen, proeflessen voor nieuwe leerlingen.

Deze proeflessen zijn ingedeeld naar leeftijd en stijl. Afhankelijk van de leeftijdsgroep en de stijlvoorkeur kiest u voor een van de geplande proeflessen.

Proeflessen voor kinderen van 2 t/m 6 jaar

Evites kiest er expliciet voor de proeflessen voor jonge kinderen (2-6 jaar) LOS van onze reguliere cursussen te laten plaatsvinden. Dat doen we om het focuspunt op het ontdekken en verkennen van de nieuwe danslesomgeving te leggen.

Proeflessen vanaf 6 jaar en ouder

Voor kinderen van 6 jaar en ouder kan er een proefles meegedaan worden tijdens de reguliere lessen. Indien u uw kind in wilt schrijven voor een vrijblijvende proefles, kan dat via het online proeflesformulier.

Inschrijven

Na de proefles kunt u uw kind meteen inschrijven voor het nieuwe seizoen, uiteraard wel afhankelijk van de beschikbaarheid in de groep van uw voorkeur. Let op, een inschrijving is bindend voor één semester (21 weken). Hieronder vind je ons inschrijfformulier. Na het ontvangen van uw inschrijving, sturen wij u een bevestiging en een uitnodiging voor de start van het nieuwe dansseizoen.