Over Evites Kids

Home  /  Over Evites Kids

Bij Evites Ballet & Dansschool is dansen meer dan dansen alleen

Missie

Het woord dansschool bestaat uit twee delen: dans en school. Dansen is plezier maken, je uitleven, gek doen, mooi bewegen, kortom actief zijn op een creatieve manier. Dat doen we dan ook, maar we willen diegenen die bij ons dansen ook iets leren. Naast het dansen, leren we de kinderen bewust om te gaan met hun lichaam, we leren ze samen te werken op de dansvloer, we leren ze nieuwe technieken.

Bij alles wat we bij Evites dansschool doen, combineren we plezier en leren. We zijn ons ons voortdurend bewust van het effect dat dansen heeft op de ontwikkeling van het kind en is onze missie dus om onze leerlingen naast het fijn bewegen en plezier maken, kennis te laten maken met een heel individuele wereld kennen waarin beleving, expressie en persoonlijke groei, centraal staan.

Visie

Evites Ballet -en Dansschool werd in 2010 opgericht door danseres, dansdocente en psychologe Eva en staat onder haar artistieke en zakelijke leiding. Evites streeft naar een zo gevarieerd mogelijk dansaanbod voor jong en oud! Kinderen en jongeren tussen 2 en 21 jaar oud kunnen bij Evites kids terecht voor danslessen in verschillende stijlen en op maat van elke leerling. Daarnaast bieden we ook lessen workshops aan voor volwassenen in samenwerking met o.a. Het Scapino Ballet Rotterdam. Meer informatie over ons dansaanbod vind je op deze pagina.

Sinds 2013 wordt Evites kids door CID UNESCO, de officiële overkoepelende organisatie voor alle dansvormen van alle landen ter wereld. Vandaag de dag is de dansschool officieel lid van UNESCO-CID en wordt ze erkend door de internationale dansgemeenschap.