Steun ons

Home  /  Steun ons

Bent u een echter dansliefhebber en draagt u Evites Ballet- & Dansschool een warm hart toe? Help ons om jonge kinderen te stimuleren in hun (dans) ontwikkeling!

Evites Ballet- & Dansschool is een dynamische dansschool die zich specifiek richt op de fysieke, cognitieve en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Wij bieden al onze leerlingen een persoonlijke begeleiding door professionele dansdocenten aan. Met minimaal twee presentaties per dansjaar, wil Evites haar leerlingen de mogelijkheid bieden podiumervaring op te doen en het ultieme dansplezier te beleven. Graag willen wij in de toekomst onze leerlingen optimaal blijven begeleiden, presentaties en voorstellingen op bijzondere locaties blijven organiseren en inspirerende zomercursussen blijven programmeren.

🌟 Steun Evites & Word Vriend van Onze Dansschool! 🌟

Meld je hier aan indien je op de hoogte gehouden wilt worden. Je mag uiteraard ook anoniem steunen door eenmalig zelf een bedrag te kiezen (zie links en opties)

STEUN ONZE DANSERS- VRIENDEN VAN EVITES AANMELDFORMULIER

VRIENDEN VAN EVITES LINKS 50, 100, 250, 500

De jaarlijkse steun van onze Vrienden is van onschatbare waarde voor Evites Ballet en Dansschool en voor alle dansliefhebbers. Jouw bijdrage draagt bij aan het organiseren van shows, evenementen en het verbeteren van onze faciliteiten. Dankzij jouw steun kunnen we niet alleen onze lessen en programma’s voor kinderen en jongeren verbeteren, maar ook speciale evenementen organiseren en onze ruimtes optimaliseren. Word al vriend vanaf € 50,- per jaar. Wil je een gift doen (eenmalig) of investeren in Evites. Stuur dan een mailtje naar  info@evites.nl met onderwerp Gift aan Evites. 

Ben je klaar om deel uit te maken van iets buitengewoons? Bij Evites streven we naar “Elevation” – de titel van onze voorstelling dit jaar – waarbij we de artistieke expressie van onze dansers naar nieuwe hoogten tillen. We dagen onszelf uit als dansers en choreografen, groeien als individu en als groep, en creëren samen magische momenten op het podium.

Echter, als een onafhankelijke en niet-gesubsidieerde ballet- en dansschool staan we voor enkele uitdagingen. Onze voorstellingen worden geproduceerd vanuit Stichting Evites voor theater en dans, waarbij we vele uren vrijwilligerswerk inzetten. Vorig jaar alleen al heeft de leiding enkele honderden uren aan inzet geleverd. We kunnen niet altijd ons team uitbreiden wanneer dat nodig is. Onze voorstellingen hebben hoofdzakelijk geen winstoogmerk en vallen buiten de reguliere lessen, waarvoor abonnementen en contributies worden betaald. Daarnaast streven we ernaar om een theater te huren, prachtige kostuums aan te schaffen of te maken, professionele fotografen en videomakers in te zetten, en alle benodigdheden voor een verbluffende voorstelling te verzorgen. Een voorstelling gaat gepaard met hoge kosten, voorbereiding en inzet van leiding, docenten, leerlingen en uiteindelijk vrijwilligers. Echter, vrijwilligers op de dag zelf zijn nog lang niet voldoende; achter de schermen wordt er vrijwillig heel veel tijd geïnvesteerd. De abonnementen dekken vaak de huur van de ruimte, basis kosten en salarissen van docenten, maar niet alle extra’s zoals shows, verhuizingen, renovaties, etc. Daarom moeten wij vaak keuzes maken. Dat valt buiten de Evites Ballet en dansschool. Evites bestaat dus uit Evites Ballet-en Dansschool voor de reguliere lessen en Stichting Evites voor ballet, dans en theater voor alle andere evenementen, voorstellingen etc. 

Maar laat dit ons niet tegenhouden! We zijn vastbesloten om onze dromen waar te maken en onze dansers de beste kansen te bieden. Bij gesubsidieerde instellingen worden kosten vaak voor een deel gedekt door de overheid, fondsen, enzovoort (waarvoor wij niet in aanmerking komen), maar wij vertrouwen op de steun van gepassioneerde mensen zoals jij. Door Vriend of investeerder van Evites te worden, kun je een directe impact hebben op de toekomst van onze dansschool. Alleen met abonnementen kunnen wij niet alle kosten dekken; vaak zijn ze voldoende voor de basis, maar niet voor onvoorziene of extra uitgaven zoals shows, evenementen, extra hulp, nieuwe ruimtes, renovaties, enzovoort. Met jouw steun kunnen we voorstellingen, shows en evenementen organiseren buiten onze reguliere lessen om, waardoor onze dansers meer kansen krijgen om te schitteren en te groeien.

Wat kun je verwachten als Vriend van Evites? Je wordt op de hoogte gehouden van al onze ontwikkelingen, je krijgt exclusieve uitnodigingen voor repetities en je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Bovendien draag je bij aan iets waardevols: de groei en ontwikkeling van onze getalenteerde dansers.

Dus, ben je klaar om deel uit te maken van onze dansfamilie? Doe vandaag nog een donatie via onze website en word een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. Samen kunnen we dromen laten uitkomen en de wereld laten zien wat dans echt betekent!

Dank je wel voor je steun en toewijding. We kunnen niet wachten om samen met jou te stralen!

VRIENDEN VAN EVITES LINKS 50, 100, 250, 500

KIES ZELF EEN BEDRAG

Is hun toekomst ook uw passie en wilt u Evites Ballet- & Dansschool hierbij helpen? U wordt al een “vriend van Evites” voor slechts 10 euro en wordt steeds persoonlijk uitgenodigd voor activiteiten en voorstellingen van Evites.

Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in sponsoring? Neem dan contact op met ons via info@evites.nl!

EVITES-Elevate-Rollup Banner – steun onze dansers – 85x200cm (3)